Op basis van ervaringen van meerdere van onze bezoekers aan de Havervelden (en voorheen het Groot Ziekengasthuis) zullen we in 2020 verdere samenwerking vormgeven met de volgende partners:

Partners 2020

Sleutelcoaching 

Sleutelcoach Rob Halkes, die zijn praktijk houdt in Gouda, is bij ons al jaren een bekende. Rob is heel goed in staat met zijn ruime ervaring binnen energetisch en lichaamsgericht werk, om ondersteunende en vernieuwende vormen van inzet te bieden. In overleg kan Rob ook naar Boxtel komen, bijvoorbeeld voor een wandeling op de Kampina. De nauwe samenwerking die bestaat tussen Rob, Anoek en mij, maakt een snelle en effectieve surplus beschikbaar, zo u die wenst.

De website van Rob is te vinden:

https://www.sleutelcoaching.nl/

Salts for life Someren

THINK is gestart met ondersteuning van haar diensten in samenwerking met Caroline de Graaf van Salts for Life in Someren. Na uitgebreid samen met Anoek Leunissen van collega praktijk De Blijvende Verandering te hebben onderzocht wat de meerwaarde van zoutgrot bezoeken is, willen we deze mogelijkheid van harte aanbevelen. Vraag voor meer informatie op de praktijk of kijk op de website:

https://saltsforlife.com/

 

Zout & Halotherapie voor mens en dier!

Fysio Sluijters

De samenwerking met Fysio Sluijters, die in 2019 verder is uitgebouwd, zal ook in 2020 blijven bestaan. De samenwerking is ons dierbaar vanwege de grote beschikbare en brede expertise die binnen de praktijk voor u klaar staat. Hans Sluijters zelf is zeer ervaren en gewend om veel verder te kijken dan in het veld gebruikelijk. Ook de samenwerking met Mark Pijnenburg, podologisch 'tovenaar' is zeer nauw en werpt telkens haar vruchten af. Kijk eens op de website aldaar:

https://www.fysiosluijters.nl/onze-specialisten-fysiotherapeut-boxtel/

Performanz Instituut Venlo

Ook de samenwerking met Remy Moelchand van Performanz Instituut Venlo blijft in 2020 voorhanden. In 2019 hebben we vanuit de gezamenlijk werkende praktijken al lessen bij Remy gevolgd. Remy is fysiotherapeut en meervoudig kampioen vechtsport. Remy heeft ruime ervaring in het samenwerken met psychologen waaronder met ons. Bokstherapie bij Remy is van harte aan te bevelen als ondersteuning voor het reguleren en tot uiting brengen van de emoties en het opdoen van ervaring met de eigen kracht op verantwoorde wijze. 

https://www.performenz-instituut.nl/

Accupunctuurpraktijk Timmermans

Ook zal in 2020 worden gericht op nauwer samenwerking met Gerard Timmermans, accupuncturist

https://acupunctuurtimmermans.nl/de-praktijk.html

Gerard kan aanvullende ondersteuning bieden als het gaat over de inzet van accupunctuur bij onze behandeling. Gerard is van huis uit fysiotherapeut en vanuit zijn brede ervaring, onder meer als directeur van een TNO instituut en kwaliteitsinstituut in de zorg, op zoek naar nieuwe effectieve aanpak binnen de zorg. Hij is zowel in Westerse als in de Chinese geneeskunde goed opgeleid. 

Mesologie praktijk Zuid

Vanwege het helaas niet langer beschikbaar zijn van de samenwerkend mesoloog is de samenwerking met Mesologie gezocht in de vorm van Mesologie praktijk Zuid van Linda Fonteijn. De praktijk van Linda werd warm aanbevolen door Jacqueline en in 2020 willen we proberen de samenwerking verder uit te bouwen. Linda heeft net als Jacqueline de uitgebreide opleiding in Amsterdam succesvol behaald. Voor wie mesologie niet kent. Mesologie is een uniek concept waarin Reguliere en alternatieve geneeswijzen met elkaar worden geïntegreerd. De basis voor de Mesologie wordt gevormd door reguliere kennis (anatomie, fysiologie, neurologie , pathologie), Chinese geneeskunde, Ayurveda, homeopathie, orthomoleculaire geneeskunde, fytotherapie en voedingsleer.

De website van de praktijk vind u op:

https://www.mesologiezuid.nl/mesologie-.html