- Zaterdag 9 juli 2016 vond de eerste van twee geplande verwendagen voor Nepal plaats. THINK en Living-Mindful waren ontvangend gastheer en gastvrouw voor de Stichting Stef voor een uitgebreid VERWENprogramma. Dit alles vond plaats op het terrein van het Groot Ziekengasthuis, bij onze sponsor VPS, in de huiskamer van het Mariapaviljoen en in de ruimten van THINK. Eric Kroese van Palaya steunde ons met een verkoopkraam met originele Nepalese spullen. Dit konden we natuurlijk niet aan ons voorbij laten gaan en dus sierden al snel Nepalese vlaggetjes onze zitplaats

 

Er was voetmassage... 

 nepal voetmassage

 

Jan Verbruggen (links) liet ons kennis maken met Tai Chi

tai chi voor nepal

 

en stoelmassage...

stoelmassage

 

Marieke en Karin gaven ons (en elkaar) frisse energie met energetische massages


 

 

en buiten werden we verwend met Oosterse Hapjes

nepalese happjes

 

zoals echte Nepalese Momo's

lekkere momo's

 

Om onze handen weer schoon te krijgen had Mirande een prachtig kraampje met zelfgemaakte zeepjes en bruisballen zodat Think, Living Mindful en de Stichting Stef terug konden blikken op een dag om je vingers bij af te likken!

 

(van links naar rechts: Wiel Palmen, adviseur Stichting Stef; Karin Noltee van Living Mindful en Thierry Kroes van Think)

 

Hartelijk dank alle bezoekers voor de geweldige en warme sfeer en de donaties voor het Nepal project. We hebben een mooie bijdrage mogen doen aan de wederopbouw van een veilig thuis voor de 24 bewoners daar.

Dank alle masseurs, hapjesmakers, gastheren en gastvrouwen voor het harde belangeloze werk en alle ondersteuning.

Dank alle sponsoren voor jullie warme bijdragen en betrokken ondersteuning van het Nepal project en Dank Chris Korsten van het Brabants Dagblad voor het artikel en de prachtige foto's

 

Donaties voor het project zijn nog steeds meer dan welkom via:

 

IBAN: NL74 RABO 0168 9658 36 t.n.v. Stichting Stef

of via het donatieformulier