Keurmerk Basis GGZ 2019: SPECIALE PRIJS GEWONNEN

THINK is ook toegelaten tot het Keurmerk Basis GGZ 2019. De kwalificatie daarvoor is gestart 1 januari 2019. Zorgaanbieders die contracten hebben met de verzekeraars krijgen zo hogere vergoedingen. THINK heeft geen contracten met de zorgverzekeraars en ontvangt - ondanks het keurmerk - dus geen hogere vergoedingen. Het niet hebben van dit keurmerk kan weder gevolgen hebben voor de vergoeding door uw zorgverzekeraar, vandaar dat THINK het keurmerk ook wenst. 

We adviseren u dringend om bij uw zorgverzekeraar te vragen of u wel een hogere vergoeding krijgt als THINK het Keurmerk draagt. Het KiBG, die over het Keurmerk gaat, kon hierover geen antwoord geven en verwees naar uw verzekeraar.

 

Naschrift: Collega Anoek Leunissen heeft de Gouden Ananas gewonnen. Gezamenlijk met collega van Beerendonk en Kroes van het Think-gasthuis vulden we de aanvraag voor het keurmerk in. Anoek en Riekie wonnen de Gouden Ananas. Thierry won helaas niets ondanks vrijwel dezelfde aanvraag. Thierry gaf aan ook alternatieve behandeling aan te bieden, wellicht gaf dat de doorslag? Gelukkig kwam een afgevaardigde van de KiBG wel naar Den Bosch om de ananas aan Anoek te overhandigen en kon ze zo kennis maken met een andere vorm van innovatie.